Honza KAVALÍR podcast - dnes rozhovor so Saskiou CAKOCI

Honza KAVALÍR podcast - dnes rozhovor so Saskiou CAKOCI

V mojom počítači z času na čas narazím na zložku Saskia CAKOCI, v ktorej mám uložené množstvo jej fotografií. Napriek tomu, že som ich videl 100x, vždy s prekvapením hľadím na progres, ktorý dosiahla od svojej prvej súťaže v roku 2009 po rok 2017, kedy (už ako IFBB Majsterka Európy, IFBB Majsterka sveta, absolútna víťazka Olympia Amateur Europe atď.) absolvovala úspešnú premiéru na profesionálnej scéne.
Napriek tomu, že 3 roky nesúťaží, svoje skúsenosti (spoločne s ďalšími lektormi) odovzdáva na projektoch BikiniFitness Camp, ktoré na pozícii hlavnej organizátorky spoločne realizujeme od roku 2016. Slovenko nemá obdobný edukačný fitness projekt, ktorý by začínajúcim a aj pokročilým bikini/wellness fitnesskám dal porovnateľné množstvo (pre súťaženie) použiteľných informácií.
BikiniFitness Camp

A v podstate pre mňa nie je prekvapením, že v tomto roku práve absolventky BikiniFitness Campov na slovenskej súťažnej scéne bez problémov porážajú zvyšok súťažného poľa.

Saskia CAKACI neunikla pozornosti Honzu KAVALÍRA, ktorého projekt podcastov si získava ďalších a ďalších priaznivcov. Jej prítomnosť ako členky EastLabs Teamu na súťaži 2019 AMIX Patriot Fitness Weekend využil k tomu, aby ju vyspovedal pred mikrofónom. Tu je výsledok ich takmer hodinového rozprávania.

Honza KAVALÍR vs Saskia CAKOCI





Diskusia k článku:

AMIX diskusia