Honza KAVALÍR podcast - dnes rozhovor s legendárnym Jarom HORVÁTHOM

Honza KAVALÍR podcast - dnes rozhovor s legendárnym Jarom HORVÁTHOM

Účasť EastLabsPhoto.comTeam-u na TOP súťažiach IFBB International scény a organizácie Elite PRO aj v roku 2019 je možná vďaka podpore od spoločnosti AMIX Nutrition a ďalších partnerov. Ďakujeme za podporu, vážime si spoluprácu s vami. Vďaka Vašej podpore majú fanúšikovia bodybuilding/fitness scény na Slovensku informácie aj o členoch združenia Elite PRO Slovakia.

Amix Fitness Weekend

Po roku a pol sme spoločne s Jarom HORVÁTHOM a Vladimírom TABAKOM nadviazali na naše organizátorské aktivity z rokov 2012, 2016 a 2017 a vo Vranove nad Topľou zrealizovali projekt dvojdňového fitness weekendu. Príležitosť na súťaženie sme ponúkli SAFKST atlétom z vekových kategórií dorastu, juniorov a seniorov v celkovo 24. kategóriách, medzi ktorými mimoriadnu pozornosť vzbudilo Bikinifitness - Začiatočník, Bikinifitness, Classic Physique a aj Bodybuilding. Do Vranova nad Topľou, na východ Slovenska, prišli nielen súťažiaci, Elite PRO hviezda Michal KRIŽÁNEK, rozhodcovia a funkcionári SAFKST, ale aj fanúšikovia, ktorí sledujú dianie na bodybuilding/fitness scéne Slovenska. Samozrejme, chýbať medzi nimi nemohol ani Honza KAVALÍR, ktorý využil príležitosť a po prvý krát (a je verím, že nie naposledy) v rámci projektu podcastov si pred mikrofón sadol spoločne s legendárnym Jarom HORVÁTHOM. Prečo legendárnym? Nikto na Slovensku nedosiahol na prestížnom Olympia Weekend-e lepší výsledok ako Jaroslav - pripomeniem, že vrcholom bolo 6. miesto na Olympia Weekend-e 2010 a 4. miesto na Olympia Weekend-e 2011 v kategórii 202lbs. Navyše, na svojom konte ma 2 tituly IFBB Majstra sveta a z PRO tábora (za opaskom) skalpy viacerých TOP bodybuilderov.

A ja iba pripomeniem, že naše spoločné organizátorské úsilie nekončí a aj v roku 2020 máme pre vás pripravených niekoľko projektov. Hlavne pre tých, ktorí plánujú súťažiť pod hlavičkou SAFKST. A mimochodom ... pre tých, ktorí si nepamätajú, v akej "fazóne" Jaro súťažil, mám pripravený jeden videoklip. Hľadajte ho na konci tohto článku. Prajem vám príjemné počúvania. Vychutnajte si rozhovor, aj videoklip z Olympia Weekend-u 2011.

Honza KAVALÍR podcast - dnes rozhovor s legendárnym Jarom HORVÁTHOM





Jaro HORVÁTH na Olympia Weekend-e 2011



Diskusia k článku:

AMIX diskusia