Voľný vstup do Činkárne Čambal - aj so seminárom Platza

Voľný vstup do Činkárne Čambal - aj so seminárom Platza


Marian ČAMBAL je popri Jaroslavovi HORVÁTHOVI jedným z najcharizmatickejších bodybuilderov Slovenska. Cesta, akou si prešiel na amatérskej súťažnej scéne je pre mnohých mladých bodybuilderov inšpirujúca - pripomeniem?

V čase, kedy Slovensko "ovládali" Majstri Európy a Majstri sveta ako Kočiš, Havlík, Solár, Flimel, alebo Mozoláni, bol Čambal stále iba bodybuilderom lokálneho významu - bez výraznejšieho úspechu na medzinárodnej scéne. V roku 2006 (po zisku 4. miesta na IFBB Majstrovstvách Európy konaných v Bratislave) sme sa dohodli na spolupráci a tá postupom rokov priniesla pre Čambala úspechy, s ktorými nikto z nás nepočítal ani v najsmelších snoch. Marian získaval cenné kovy na IFBB Majstrovstvách Európy, neskôr aj titul Európskeho šampióna, stal sa prvým víťazom prestížnej súťaže Arnold Classic Europe, aj Svetovým šampiónom v kategórii do 90kg, vďaka čomu po rokoch a rokoch tvrdej driny nastúpil aj na súťažné pódiá IFBB PRO League v kategórii do 212lbs
Súťaženie Čambala medzi "profíkmi" bolo (v podstate) čerešničkou na torte, ktorá mala napokon priniesť cielenú propagáciu projektu Činkáreň Čambal. A už úvod bol šokujúco úspešný! 3. miesto na premiérovej IFBB PRO súťaži odštartovalo následné reálne spracovanie projektu Činkáreň Čambal s lokalizáciou v developerskom centre v Jarovciach, nasledovalo hľadanie finančných partnerov aj spoločníka, popri tom opäť príprava na súťaž, ktorá v konečnom dôsledku priniesla účasť na najprestížnejšej bodybuilding súťaži konanej v rámci 2014 Olympia Weekend-u. Ale to, čo s zdalo ako 100% istá vec, sa postupom času komplikovalo do takej miery, že napokon kompletne zariadené fitness centrum v Jarovciach nebolo skolaudované a Čambal musel (chtiac-nechtiac) hľadať náhradné riešenie. A našiel!

Pavol ZÁHRADNÝ s Igorom MORAVČÍKOM Marianovi (poznali sa s Čambalom už roky) navhrhli, aby vstúpil do projektu s lokalizáciou v priestorovo veľkoryso riešenej športovej hale na ulici Znievskej 1/A v Petržalke. Čambal prišiel, videl a ... dohodli sa! Trvalo mesiace, kým sa projekt dostal do finálnej fázy, ale aktuálne Činkáreň Čambal (dodám - to nie je iba nejaký priestor v športovej hale, ale objekt CELEJ ŠPORTOVEJ HALY!) má právom ambície stať sa centrom bodybuildingu a silových športov na Slovensku. Dôvodom nie je iba fakt, že Činkáreň Čambal aktuálne je rovnako rozsiahly projekt, ako legendárny Gold´s Gym v Santa Monica, v Kalifornii. 

Stovky a stovky štvorcových metrov tréningovej plochy, desiatky tréningových stanovísk, rozsiahla ponuka záťaží a činiek, alebo mimoúrovňová aeróbna zóna ponúkne záujemcom o tréning pod vedením Mariana ČAMBALA (alebo trénerov, ktorí patria medzi to najlepšie, čo Slovensko má k dispozícii z nominácií kulturistika a klasická kulturistika, bodyfitness. či bikinifitness) zázemie, porovnateľné s tým, aké sme si vychutnávali v spomínanom Gold´s Gym-e v USA.

Prvá časť projektu Činkáreň Čambal je vo finále a tak nás 20. januára 2018 čaká slávnostné otvorenie - to zabezpečí TOP hviezda z konca 70. a 80. rokov v profesionálnom bodybuildingu, Američan TOM PLATZ, do Činkárne Čambal v tento deň prídu aj mnohí hostia. Ktorí? Jana MAJERNÍKOVÁ (IFBB PRO Bikini), Adela ONDREJOVIČOVÁ (IFBB PRO Figure), Milan ŠÁDEK (IFBB PRO Bodybuilder), Karin ANTOVSKÁ, Patrik ŠTIGLIC a ďalší úspešní športovci a tréneri z našich športov. Chýbať nebudú ani zástupcovia portálu EastLabs.SK.

Seminár Tom PLATZA - bonus zdarma pre návštevníkov

Ako nám už skôr potvrdil Marian ČAMBAL, 20. januára 2018 sa ktokoľvek môže prísť pozrieť na priestory ČInkárne Čambal, zúčastniť sa autogramiády s hosťami a zároveň aj semináru, ktorý povedie už spomínaný Tom PLATZ. Presný porgram akcie prinesieme v samostatnom článku.

Discussion at the article:

AMIX diskusia