Noc bojov 6 / Night of Fights – Návrat kráľov

Noc bojov 6 / Night of Fights – Návrat kráľov

Nasledovali svoje sny a odhodlane kráčali cestou, ktorá ich doviedla k úspechu. Prešli dejinami, stali sa výnimočnými a ľudstvo si ich zapamätalo. Vybrali si cestu, ktorá nebýva jednoduchá a vyžaduje si mnoho úsilia... Po piatich ročníkoch sa 19. marca 2016 v ružomberskej koniarni vrátia najväčší králi naspäť medzi povrazy.

Šiesty ročník gala show NOC BOJOV sa bude niesť v znamení tých najlepších bojovníkov, ktorí sa predvedú v profi zápasoch podľa pravidiel MMA a K1. V ringu sa stretnú víťazi z uplynulých piatich ročníkov gala show v konfrontácií so zahraničnými súpermi.

V úvode gala večera sa predstavia víťazi medzinárodnej KASprof Security Ligy, ktorí zabojujú o päť titulových opaskov a hoci pôjde o súboje podľa amatérskych pravidiel, diváci môžu očakávať kvalitné zápasy, pretože na Noc Bojov postúpili len tí najlepší zápasníci zo Slovenska, Česka a Poľska. Ako bonus sa uskutoční odveta v ťažkej váhe borcov z Titan Fight Night.

Program bude pokračovať ôsmymi profi zápasmi, kde zaznejú silné mená ako Tomáš Vašička (SK) Patryk Rogóź (PL), Dávid Skříšovský (CZ) Dariusz Zimolag (PL), či Denis Kušmírek (SK), ktorý si z minulého ročníka odniesol svoj prvý opasok WKN. O zápas večera sa postarajú slovenskí titani v K1 Vladmír Idrányi a Pavol Garaj, ktorý na Noci bojov ešte nikdy neprehral. Na tento zápas sa bude tešiť nielen celé Česko, Slovensko, ale určite celý svet...  zo súboja však môže vyjsť ako kráľ len jeden.

Večer bojových športov spestria opäť krásne bikiny fitness, veľkolepá tanečná show v podaní skupiny Refresh crew, či účasť cteného hosťa. O hlavné slovo sa postará najznámejšia tvár gala večerov bojových športov a komentátor Eurosportu Ondřej Novotný, ktorý predstavuje záruku kvality. Na regulárnosť výsledkov budú dohliadať medzinárodne uznávaní rozhodcovia Lukasz Bosacki, ktorý má na konte prestížne podujatia ako ruské M-1, či UFC a Jakub Muller, ktorí rozhodoval v 450 MMA zápasov a  v 2500 zápasoch bojových športoch.

Organizátori si nechávajú v zálohe zopár prekvapení, ktoré však nechcú ešte prezradiť.

„Naši fanúšikovia vedia, že projekt NOC BOJOV naberá z roka na rok väčšie a kvalitnejšie rozmery a nebude to inak ani tentokrát. Zodpovedne môžem potvrdiť, že podtitul zodpovedá kvalite štartovky. Čaká nás to najlepšie za posledných 5 rokov“, prezradil hlavný organizátor podujatia Peter Kasan.

Už 5. ročník jedinečného podujatia zdvihol latku poriadne vysoko a do Ružomberoka priniesol poriadnu dávku adrenalínu a tentokrát sa diváci môžu tešiť na veľkolepú show!

Discussion at the article:

AMIX diskusia