NEBBIA Bodybuilding Team - júlové stretnutie členov teamu

NEBBIA Bodybuilding Team - júlové stretnutie členov teamu

V nedeľu, 21. júla 2013, sa v Žiline opäť stretli členovia NEBBIA Bodybuilding Teamu, aby pred očami prísnej poroty (okrem majiteľa spoločnosti NEBBIA Martina Pecka jej členmi boli Láďa Pajič, Petr Vaniš, Milan Šádek, Martin Krakovský, Norbert Zajac a projektový manager Pavel Grmolec) ukázali svoje pokroky, resp. presvedčili o svojom talente.
Projekt NEBBIA Bodybuilding Teamu je unikátny v tom, že podporuje začínajúcich bodybuilderov zo Slovenska aj Čiech, ambíciou ktorých je súťažiť. Team sa postupne dopĺňa o nové talenty - tí, ktorí nepresvedčili, z teamu vypadávajú.
Iba pripomeniem, že členovia NEBBIA Bodybulding Teamu okrem kompletného oblečenia od spoločnosti NEBBIA získavajú aj doplnkovú výživu od ďalšieho partnera projektu, ktorým sa stala expandujúca spoločnosť Amix, trénerská podpora od Petra Vaniša a spol. je samozrejmosťou.
Čo sa riešilo na nedeľňajšom stretnutí? Čo museli aktuálni, ale aj potencionálne noví členovia NEBBIA Bodybulding Teamu podstúpiť?

Po informáciách Martina Pecka súvisiacich s uplynulým obdobím to bola kontrola formy, ktorá rozhodla o tom, kto bude členom NEBBIA Bodybuilding Teamu a kto z jeho radov vypadne. Kontrola prebiehala obdobným spôsobom, ako na klasických bodybulding súťažiach (nechýbala individuálna prezentácia, aj vzájomné porovnávania - všetko sme zaznamenali našou foto aj videotechnikou), po nej organizátor pripravil pre členov NEBBIA Bodybuilding Teamu spoločný tréning s Láďom Pajičom, Petrom Vanišom, Milanom Šádkom, Martinom Krakovským, Norbertom Zajacom.

NEBBIA Bodybuilding Team - júlové stretnutie členov teamu



Discussion at the article:

AMIX diskusia