Aleš Lamka prvýkrát v histórii na Slovensku

Aleš Lamka prvýkrát v histórii na Slovensku

Aleš LAMKA
Michala Šormanová:
Kto nie je nováčik vo svete fitness a kulturistiky, určite započul meno Aleš Lamka. A kto o Alešovi ešte nepočul, nebojte sa, napravíme to :-)

Aleš Lamka je úspešný závodník v kulturistike, 6 násobný majster Českej republiky, má za sebou 35 súťaží, online tréner s vyše 77 miliónov zhliadnutí videí na YouTube, pod rukami mu prešli tisícky klientov, ktorým zmenil život a pomohol k dosiahnutiu svojich cieľov. A aj napriek všetkej sláve je Aleš Lamka skutočne srdečný človek s úžasnou energiou. Aleš je rozhodne úžasnou motiváciou a symbolom toho, že keď človek tvrdo drie a maká na svojom sne dosiahne aj nemožné. A nemožné sa podarilo aj nám.

Aleš Lamka prijal pozvanie do RM Sport resort v Prievidzi na inšpirujúcu a motivačnú prednášku pre nadšencov fitness a každého, kto hľadá v živote nakopnutie a motiváciu. Ikona kulturistiky a online tréningového sveta nám porozpráva o svojich začiatkoch, ceste na vrchol, pádoch aj vzostupoch.

Aleš Lamka nám ukáže, že cesta na vrchol nie je vždy hladká a že sa oplatí ísť za svojim snom aj napriek odhováraniu okolia, a dosiahnuť svoj cieľ. Poďte si po svoju dávku motivácie!

  • Moderuje ... Mgr. Michala Šormanová
  • Kedy... 18.6.2024 o 17:00
  • Kde ... RM Sport Resort v Prievidzi, kongresová sála
  • Registrácia ... na recepcii v RM Sport Resort, Úzka 420/6, Prievidza, tel.: 0901 755 665

Diskusia k článku:

AMIX diskusia